Slideshow image
Previous Next
Συντήριση επισκευή

Συντήριση επισκευή 


Η συντηρηση κλιματιστικου είναι η πιο χρήσιμη και αναγκαία δουλειά, αφότου βεβαίως πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση κλιματιστικου.

Δεν πρέπει να αμελείτε την συντηρηση κλιματιστικου, γιατί τα οφέλη της είναι πολλαπλά. Θα μειώσετε σίγουρα το κόστος λειτουργίας του air condtion και τον ήχο που δημιουργεί, όμως το σημαντικότερο είναι πως με τη σωστή και τακτική συντηρηση κλιματιστικου θα αποφύγετε επικίνδυνες ασθένειες, όπως είναι και η γνωστή νόσος του κλιματιστικου. 

Βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματική λειτουργία του κλιματιστικού είναι η τοποθέτηση και εγκατάστασή του από έμπειρους τεχνικούς. Ανά τακτικά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά ανά έτος) απαιτείται συντήρηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυκτικούς αντιμετωπίζοντας ήδη υπάρχουσες βλάβες του μηχανήματος ή προλαμβάνοντας την εμφάνισή τους.

Η συντήρηση του κλιματιστικού θα πρέπει να αφορά τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική μονάδα. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο προσωπικό, προτείνεται και συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων του μηχανήματος από σκόνες, οι οποίες σταδιακά επιβαρύνουν την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Οι παραπάνω ενέργειες εφόσον εφαρμόζονται τακτικά και σχολαστικά επιτυγχάνουν την βελτίωση της απόδοσης του κλιματιστικού μηχανήματος, του χρόνου ζωής του καθώς και μπορεί να επιφέρουν αισθητές μειώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για το νοικοκυριό ή την επιχείρηση.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!

Σε όλες τις τεχνικές μας υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στην φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και μας παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση.

 


2105021200 

6944424845